Actueel

Prijswinnaar fotowedstrijd stelt waterpomp in werking

Zaterdag 14 april heeft Kees Verbeek, voorzitter van de stichting “Mooi Voorburg”, samen met de winnaar van de fotowedstrijd, Ap de Heus, de waterpomp in de Herenstraat in werking gesteld.

Bij deze symbolische handeling waren burgemeester Hans van der Sluijs, ere-voorzitter van de stichting, en de wethouders Heleen Mijdam en Peter van Ostaijen en vele Voorburgers aanwezig om getuige te zijn van de opening van  het activiteitenjaar van de stichting.

Piet Jacobs heeft als voorzitter van de fotojury (verder bestaande uit Astrid Beckers en Hans Mulder van de Fotoclub Diafragma uit Leidschendam www.fotoclubdiafragma.nl ook de overige prijswinnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt: Anne Mieke van Vliet en Henny de Kievit, die allen een bloemenbon van Tuincentrum Hofwijck ontvingen. Onder de titel wat is er MOOI in Mooi Voorburg en wat zou er MOOIER kunnen, werden een kleine 100 foto’s beoordeeld.

De foto’s die de minder mooie aspecten in beeld brengen, zullen door de stichting Mooi Voorburg op de activiteitenagenda worden gezet en zo nodig met de gemeente worden besproken.

Wilfried van den Eijnden van TV-Midvliet [mailto:mail2wilfried@gmail.com] heeft een video-opname gemaakt. Deze opname kunt u via de volgende link bekijken http://youtu.be/oqE9Rn_vj1Y

De foto's zijn inmiddels te bezichtigen in het informatiepunt ‘t Swaentje

Het stichtingsbestuur zal de mogelijkheid onderzoeken om de selectie van de ingezonden foto’s nog elders tentoon te stellen.

De onderstaande foto's zijn gemaat door Ot Douwes [mailto:ot douwes@hotmail.nl]

 

 

 

Zie verder "Uitslag Fotowedstrijd"

<< Vorige pagina